Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mainoskirja

Tänne raapustetaan kaikki mainokset. Muistathan täälläkin asiallisen kielenkäytön!

En vastaa mainosviesteihin, mutta lupaan käydä katsomassa jokaisen sivun!

 [ Kirjoita ]

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com

18.11.2017 12:02
Kiinnostavatko novellit, pidemmät jatkotarinat, kirja-arvostelut tai -esseet?

Ajatusteni romukopasta löytyy sekalainen kokoelma kaikkea edellä mainittua ja enemmänkin. Aiheet pyörivät ihmissuhteiden, soturikissojen ja fantasian ympärillä. Joka viikko julkaistaan uutta luettavaa, minkä lisäksi kirjoittajan elämää ja ajatuksia voi seurata aktiivisesta päiväkirjasta.

Tervetuloa lukemaan ja nauttimaan!

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

14.11.2017 21:26
On kulunut 10 vuotta Tsernobylin ydinonnettomuudesta. Ihmiset ovat hylänneet Prypjatin kaupungin ja sen lähimetsät. Mutta aavekaupunki metsineen ei ole asumaton. Ihmisten lemmikit, ja suuren kaupungin kujilla kulkeneet kulkukoirat ja -kissat ovat vielä täällä. Selviytyminen oli jokaisen mielessä, joten kissat ja koirat päättivät yhdistää voimansa ja taitonsa. Syntyi klaani ja lauma, jotka yhdessä muodostivat Yhteisön. Kuri, säännöt ja rauha vallitsevat, mutta kuinka kauan? Kyteekö Yhteisön sisimmässä kapina vallassa olevia tai jopa koko Yhteisöä kohtaan?
Vallattu on suhteellisen realistinen vieraskirjapohjainen peli, jossa pelataan kissoilla ja koirilla hylätyssä kaupungissa.

Nimi: Wolfie
Kotisivut: http://paatsamarope.suntuubi.com/

13.11.2017 18:13
Tervetuloa Paatsamasaarelle, paikkaan jonka monipuolisessa luonnossa kissat elävät. Paatsama on kissoilla pelattava tarinaroolipeli, ja sallimme täällä myös erikoisemmat hahmot. Tarvitsemme kipeästi uusia liittyneitä ja jokainen halukas otetaan lämpimästi vastaan! Tervetuloa - jos ei jäämään pysyvästi, niin ainakin käymään!

Nimi: Josette
Kotisivut: http://desire.suntuubi.com/

03.10.2016 23:05
Kuvittele itsesi 200 vuoden päähän, New Yorkiin. Jos olet normaali, saat elää elämäsi rauhassa. Jos olet erilainen, sinut tapetaan.
Syksyllä 2016 luotu ihmisroolipeli, joka etsii innokkaita pelaajia!

Nimi: Aurelia
Kotisivut: http://tylypahkankoulu.suntuubi.com/

12.06.2016 19:34
Massiiviset tammiovet kaartuvat auki, paljastaen takaansa uskomattoman suuren kiviseinäisen eteisaulan. Aulassa säntäilee eri tupien väreihin pukeutuneita oppilaita, ja liitääpä ohi muutama aavekin aamun häärinässä.

Tervetuloa uuteen, virtuaaliseen Tylypahkan taikakouluun!

Nimi: Aline
Kotisivut: http://pensieve.suntuubi.com

09.06.2016 18:42
Pensieve on virtuaalinen Tylypahkan taikakoulu, joka on pyörinyt aktiivisena kouluna jo keväästä 2015 lähtien. Meillä on paljon erilaista tehtävää oppilaalle: tarinan kirjoittamista, läksyjä, kokeita ja roolipelausta. Aktiivisuudesta ja kehittyneestä kirjoittamisesta voi ansaita kirjoitusmerkkejä sekä tapahtumista tapahtumamerkkejä.

Tänä kesänä järjestämme kesätapahtuman, jossa oppilaat pääsevät osallistumaan esimerkiksi tarinakilpailuun, runoiluun ja huispaukseen!

Etsimme oppilaita erityisesti Luihuisen tupaan!

Tervetuloa luomaan oma maaginen tarinasi!

Nimi: Víva VRL-13593
Kotisivut: http://pirunluoto.wix.com/etusivu

01.06.2016 13:56
Pirunluoto on vuonna 2014 perustettu lämminhenkinen ja rento harrastetalli, jonka toiminta painoittuu pääasiassa yksityis- ja hoitajatoimintaan. Tallilla järjestetään niin hoitajille kuin ulkopuolisillekin paljon erilaisia tapahtumia, kuten mm. leirejä, vaelluksia, kilpailuita, tunteja, valmennuksia ja muuta mukavaa.

Tällä hetkellä Pirunluoto palailee tauoltaa, joten tallilla on käynnissä yksityis- ja hoitajahaut! Pirunluotoon etsitäänkin oikein reippaita, iloisia ja vastuullisia hoitajia sekä yksityisiä, jotka olisivat luonteeltaan sellaisia, että ne sopivat mukaan tallin arkeen. Tallilaiset voivat osallistua vapaasti tallin toimintaan ja kirjoittaa tarinoita rennolla otteella. Meininki pyritään siis pitämään mahdollisimman rentona, jotta harrastaminen olisi mielekästä ja mukavaa.

Pirunluoto
http://pirunluoto.wix.com/etusivu
http://p irunluoto.proboards.com/

Nimi: Flavia
Kotisivut: http://fkastehelmi.suntuubi.com/

31.05.2016 21:26
Etsin historia-aiheista roolipeliä!

Hei. Jos tiedät/omistat/suunnittelet mitä tahansa roolipeliä, mikä sijoittuu historiaan, noin keskiajan tienoille tai vanhalle ajalle, niin kerrothan minulle! Kaikkein mieluiten haluaisin löytää pelin, jossa ihan oikeasti pelataan jossain söpössä pienessä kylässä historian havinassa ilman sen kummempia lentäviä norsuja tai hevosia. Jos olet yhtään aiheesta kiinnostunut, käythän heittämässä viestiä sivujeni viekkuun, minä todella haluaisin löytää tällaisen pelin!

Nimi: Rawca
Kotisivut: http://supravi.suntuubi.com/

23.05.2016 14:15
Pimeys peittää koko metsän. On aivan hiljaista lukuunottamatta tassujesi ääntä. Äkkiä kuulet rasahduksen jostain. Ääni saa sinut varuilleen, aistisi äärimmilleen yrittäessäsi paikantaa sen alkuperää. Varjoista astuu esiin pieni, valkoinen koira.

Tervetuloa Romanian metsiin, jossa villit koirat taistelevat reviiristä, ruuasta, juomasta, yrittäen kukin pysyä elossa. Oma lauma on ainoa, johon voi luottaa vaikeuksien keskellä, eikä aina siihenkään. Kaikki eivät voi jäädä eloon.

Koira silmäilee sinua epäilevästi, kuin haluaisi kysyä jotain, muttei ole varma, onko se kannattavaa. Kallistat päätäsi kysyvästi. Hiljaisuus on epämiellyttävän pitkä, kunnes koira lopulta saa kuononsa auki. "Missä olen?"

Olet tervetullut roolipelisivustolle nimeltä Supravi. Täällä roolipelataan koirilla, ja toivottavasti idea tuli selväksi ylempänä. Ei hätää, vaikket vielä ymmärtänytkään, sillä saat kyllä lisää infoa kun surffaat sivuilla eteenpäin.
Muutamia pikku vaikutteita on saatettu ottaa Erin Hunterin kirjasarjoista Selviytyjät ja Soturikissat.

Nimi: Raitakorva
Kotisivut: http://demonhorses.suntuubi.com/

22.05.2016 10:13
Haluatko sinä luoda kauhua tai selvittää Saaren salaisuuden? Haluatko pitää pienen Meidia-lauman puolia tai yrittää etsiä epätoivoisesti ruokaa Hypnoksen reviiriltä? Oletko valmis kohtamaan ilon ja suru? Jos olet ja haluat, on todellakin sinun aikasi! Sinun aikasi liittyä Demon secretiin, kirottujen hevosten maailmaan!
~Raitakorva~

Nimi: Rose Spelly
Kotisivut: http://magicwand.suntuubi.com/

21.05.2016 09:15
Tervetuloa TYLYPAHKAAN! Tylypahka etsii nuoria velhoja ja noitia. Mutta ensin poikkeathan Magicwandin kautta. Minä ja Eliza otamme sinut lämpimästi vastaan! Tämä on siis kutsu Dumbledorelta!

~Rose, Eliza ja Dumbledore

Nimi: Ewe
Kotisivut: http://koirienpolku.suntuubi.com/

19.05.2016 19:21
Olet kulkenut yksin nälkäisenä jo pitkään. Pitkatassusi ovat hylänneet sinut jo kauan sitten. Et osaa käyttäytyä villissä luonnossa, ja mietit kuoleman olevan jo lähellä. Yhtäkkiä kuulet haukuntaa ja tassujen rapinaa.

Toisia koiria!

Viimeisillä voimillasi lähdet juoksuun ääniä kohti. Koska tuuli puhaltaa suunnastasi, et haista ovatko he varmasti koiria. Jatkat juoksua, ja näet pusikon. Kuulet äänet vahvana sen takana. Ne ovat varmasti tuolla. Tunkeudut pusikkoon välittämättä oksistä ja piikeistä jotka raastavat nahkaasi. Kun näet koirat, tajuat etteivät he ole vain koiria. He ovat koiria, jotka matkaavat yhdessä, pois kaupungista kohti tulevaisuutta. Kohti paratiisia!

Nimi: Nikita
Kotisivut: http://lumipuro.suntuubi.com/

24.04.2016 17:20
Tervetuloa Lumipuroon, Unisiepparin ylläpitämään soturikissatarinaroolipeliin!Olet varmasti nähnyt useita ja useita soturikissaroolipelejä ympäri nettiä. Niihin törmää lähes väistämättä. Tämäkin on yksi sellainen. Mutta täällä ei ole Myrskyklaania, Jokiklaania, Varjoklaania ja Tuuliklaania, taikka sitten Taivasklaania. Ei, ei laisinkaan. Meidän klaanimme eivät ole edes kuulleet tämän nimisistä klaaneista, saatika tiedä että on muitakin kissaklaaneja. Meidän klaanimme ovat

Huurreklaani, lumen ja hyisten alueiden klaani

Lehtiklaani, vihreiden metsien ja korkeiden puiden klaani

Yöklaani, hämärien päivien ja tiheiden metsien klaani ja

Virtausklaani, vesien ja jyrkkien rinteiden klaaniVoit itse valita klaanisi, voit itse valita kohtalosi. Vai voitko?Ylläpitäjänä toimii Unisieppari, joka on ollut eri nimimerkeillä suntuubissa liikenteessä.

Varaylläpitäjänä taas toimii Nikita

Nimi: Villapusakka
Kotisivut: http://kuolemanvarjot.suntuubi.com/

23.04.2016 13:14
Kuoleman varjot on vuoden 2014 tammikuussa perustettu kissoilla pelattava roolipeli, jonka pohja perustuu Erin Hunterin luomaan Soturikissat-kirjasarjaan. Pelissä pelataan ensisijaisesti neljällä villikissojen klaanilla, jotka taistelevat keskenään riistasta ja reviireistä, kunnioittaen samalla monia sukupolvia sitten perustettua ikivanhaa lakia. Muista roolipeleistä erottuakseen, on kissojen elämään lisätty pahamaineiset sudet, jotka uhkaavat tuoda suuren taistelun klaanien jo valmiiksi rankkaan elämään. Kenenkään selviytymisestä ei ole takuuta, kun Kuoleman varjot lankeavat hiljalleen metsän ylle ja kietovat sen rikkumattomaan otteeseensa.

Tervetuloa!

Nimi: Vanity
Kotisivut: http://girasol.suntuubi.com/

22.04.2016 09:32
Girasol on kopiointisivusto, joka tarjoaa ulkoasuja suntuubiin. Tule tutkimaan valikoimaa tai jättämään oma toiveesi!

Nimi: Deianeira
Kotisivut: http://ombria.suntuubi.com/

19.04.2016 15:09
Uskallatko avata oven Ombriaan ja löytää täysin uuden maailman? Ombria tarjoaa monenlaista toimintaa: sivulistausta, ulkoasuja sekä vieraskirjakoodeja.

©2017 Lake Of Illusions - suntuubi.com